Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Куряче філе промити, обсушити, порізати смужками шириною 5-6 см, злегка відбити, посолити і додати спецій до смаку.
Зелень і часник подрібнити, змішати, додати соєвий соус, цукор, соус чілі, 1 ст. ложку олії і сіль до смаку, ретельно перемішати.
Викласти суміш з зелені на смужки курячого філе, скрутити з них рулетики, скріпити краї зубочистками.
Обсмажити рулетики з усіх боків в олії, охолодити, вийняти зубочистки.
З лаваша і листків салату нарізати смужки трошки ширші, ніж рулетики. На смужку лавашу покласти смужку салату, на край курячий рулетик і згорнути роликом. Краї скріпити зубочистками. Так само загорнути й решту рулетиків.