Маміни секрети "Закуска-гарнір «Дует грибів і цукіні»"

Маміни секрети "Закуска-гарнір «Дует грибів і цукіні»"

Інгредієнти:

  • цукіні (або кабачки) - 2 шт.,
  • печериці - 500 г,
  • імбир - шматочок,
  • мед - 0,5 ч. ложки,
  • гірчиця - 1 ч. ложка,
  • оливкова олія - 2 ст. ложки,
  • зелень кропу і петрушки - 0,5 пучка,
  • часник - 2 зубці,
  • приправа для салатів (сушена зелень) - 2 пакетика,
  • сіль, чорний мелений перець, коріандр, мелений мускатний горіх за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Кабачки або цукіні поріжте на шайби (не соліть). Сковороду змажте олією, викладіть в один ряд цукіні і підсмажте з двох сторін.
    Гриби поріжте пластинками і обсмажте.

    Приправу для салатів змішайте з 2 ст. ложками води, олією, медом, гірчицею, тертим імбиром, пропущеним через прес часником, сіллю, перцем, коріандром і мускатним горіхом.

    Готові шайби цукіні зніміть зі сковороди і викладіть в пластиковий контейнер, полийте соусом і посипте подрібненою зеленню. Потім викладіть гриби, полийте соусом, посипте зеленню. Чергуйте шари кілька разів.