На Луганщині на фугасі підірвалася військова вантажівка

Після активних бойових дій та обстрілів прифронтових населених пунктів за останні дні минула ніч на Луганщині пройшла відносно спокійно.

Як повідомляється на офіційному сайті голови Луганщини Геннадія Москаля, у більшості гарячих точок уздовж лінії розмежування вогню було тихо — не стріляли в Кримському, Трьохізбенці, Троїцькому, Станиці Луганській. Незначні бойові дії (перестрілки з автоматичної зброї) серед ночі й над ранок неділі зафіксовані в Новотошківці (яку вчора обстріляли з танків та мінометів), на автодорозі Бахмутка в районі 29-го блокпосту та в Катеринівці (Попаснянський район). Інформації про постраждалих серед мирного населення чи руйнування немає.

На жаль, не обійшлося без поранених військовослужбовців. В лікарню м. Артемівськ Донецької області із важкими травмами госпіталізований 46-річний український військовий, який напередодні (у п’ятницю, 1.05) підірвався на фугасі. Бензовоз під його керуванням був підірваний на автодорозі “Попасна — Артемівськ” вибуховим пристроєм, закладеним ворожою розвідувально-диверсійною групою. Стан пораненого оцінюється, як важкий.