Вся правда про пиво, яку ви не знали

Вся правда про пиво, яку ви не знали

Пиво – ось воно, чоловіче щастя у чистому вигляді. Холодне та пінне. А в той же час це і найбільша проблема сильної половини людства.

Усі знають, що у пиво додають хміль, який дуже небезпечний, адже містить жіночі гормони – фітоестрогени. Саме тому чоловіків лякають, мовляв питимеш пиво – перетворишся на жінку. І ви вірите у ці байки, та навіть не намагаєтесь докопатись до істини.

Тож тепер послухайте правду. Так, хміль дійсно містить жіночі гормони фітоестрогени, які не тільки впливають на чоловічу фігуру, а ще й на статеву силу. Але! У петрушці, горіхах та квасолі їх набагато більше!

Але чомусь їсти бобові ніхто не боїться, а от пивом – лякають. Хоча насправді при виготовленні улюбленого чоловічого напою використовують близько 100 грамів хмелю аж на 100 літрів напою!

Звичайно, якщо любов до пива вже на рівні алкоголізму – це позначиться на здоров’ї, але у помірних дозах вживати пінний напій навіть корисно. Якщо пити пиво не частіше 1-2 разів на тиждень, то загрози чоловічій потенції не буде. Навпаки, так вона збережеться ще довше.