Яскравим акцентом літа 2016 стане вже четвертий фестиваль «Ostrov»

Яскравим акцентом літа 2016 стане вже четвертий фестиваль «Ostrov»

Організатори «Qiev Dance» та «Sunrise» обіцяють усім, хто 10–12 червня буде у Києві на Трухановому острові, музичну ейфорію!

Лайн-ап містить не лише топових артистів світового рівня, але й кращих представників української електронної музики. Така подія підходить тим, хто не уявляє літо без танців під відкритим небом та реального драйву. 48 годин розваг нон-стоп — це і є «Ostrov».

Німецький техно-дует «TALE of US», зірка детройтського техно з Канади Метью Джонсон, Dixon, Dj Koze, Barac, President Bongo — і це лише основа першої десятки зі складу музикантів, які прибудуть на «Ostrov»!

Вартість: 400 грн (фан-зона) або 600 грн (VIP фан-зона).

Програма фестивалю «Ostrov»

Організатори оприлюднюють лайн-ап поступово, тому кожен наступний хедлайнер зіркової техно-сцени стає сюрпризом. Як, наприклад, President Bongo привезе на фестиваль live проект «President bongo & @The Emotional Carpenters». І все це відбудеться у рамках нового туру «Serengeti Shall Never Die Tour 2016».

В тур Стефенсен бере з собою купу музикантів та інструментів, отже шоу обіцяє бути незабутнім! Stefan Kozalla aka Dj Koze — також родзинка фестивалю, хоча й дещо з перцем. Цього року Dj Koze спробує перемогти всі форс-мажори і прибути на острів. Унікальне звучання його творів та шалена енергетика фесту стануть нагородою всім, хто підтримає цю пригоду під назвою @спроба# 3 від Dj Koze

Джерело