100 день гарячої фази

100 день гарячої фази

Тільки тези

1. Велика вдячність героям. Вдячність ЗСУ. ТРО. Окремим підрозділам. Нацгвардії. Нацполіції. Всім, хто нас захищає. Саме вони здивували світ і дали нам можливість жити.

2. Друге народження української сучасної політичної нації. Те, що не було зроблено в 1991, відбулося в 2022. Багато питань, які було складно вирішити, вирішились. Мова. Вже остаточно - повністю єдина у всіх аспектах. Єдність - від Харкова та Маріуполя до Львова і Чернівців.

3. Чергове підтвердження, що громадянське суспільство, волонтерство, підтримка людей один одним - з кожним роком міцніше. Саме це утримало державу та населення фінансово в перші дні. Саме це дало можливість евакуювати наше майбутнє - жінок та дітей.

4. Україна - це Європа. демократичний світ майже одностайно підтримав нашу країну в біді. Хто свідомо, хто під тиском обставин. Міжнародна підтримка посилюється щоденно. Українська дипломатія зробила майже неможливе

5. Вже весь світ впевнений в нашій перемозі. Але це питання часу, її не буде завтра чи за місяць. Ми повинні бути єдиними і без істерик допомогти ЗСУ виконати свою роботу. Агресор майже зупинив свій рух на сході. Настало літо і саме літом ми побачимо перевагу мотивованих наших захисників над тими покидьками, зібраними з усіх усюдів, що прийшли на нашу землю - мужності над підступністю, честі над мародерством, захисників над ґвалтівниками

Слава Україні

Героям Слава

Смерть ворогам!

Красовицький щоденно