"Велике Самогубівництво" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Велике Самогубівництво" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Знаєте мене давно добиває ця ситуація. ЦРУ, МІ-6, Держдеп США, Уайт-Холл, Нью-Йорк Таймс, Вашингтон Пост, Рейтерс, Форбс, Блумберг і десятки інших разведслужб, урядових установ та авторитетних світових ЗМІ попереджають Україну про загрозу російського вторгнення та необхідність готуватися до війни.

В той часий час вчорашній шоумен і постачальник телесеріалів у Росію Зеленський, симпатик компартії Китаю Арахамія, колишній офшорний підприємець і голова СБУ летьоха Баканов, керівник ГУР що проживає в будинку російських бізнесменів знятому колишнім помічником депутата Держдуми РФ Буданов та завжди готові до послуг "1+1" на чолі з Мосейчук, переконують нас що загрози нема, загроза перебільшена, Захід сіє паніку, підриває курс гривні та відлякує інвесторів - надаючи Україні ПЗРК, ПТРК, зброю, кредити та погрожуючи Москві санкціями в разі...

Мені от справді цікаво. В Офісі президента всерйоз вірять, що широкі маси українців повірять шоуменам, офшорним ділкам та симпатикам китайських комуністів, а не Держдепу США та МІ-6? Вони всерйоз вважають, що у них досі є 73% яким голови дурити можна так, як їм заманеться - аж до совкових казочок про загниваючий Захід?

Багато я бачив політичних самогубств, але це - поза конкуренцію. Справжнє "Велике Самогубівництво".