"Тиждень, що минає..." - Олена Монова

"Тиждень, що минає..." - Олена Монова

Малодушно хотіла сачканути і цей випуск #тиждень_що_минає теж, але ж пообіцяла минулого разу реабілітуватись, ну і взагалі це неспортивно, так часто сачкувати. А ще ви навіть не уявляєте, як мені шкода було викидати номінантів минулого тижня, там були справжні красавчики.

Одного я навіть перетягнула в цей тиждень, настільки він мене вразив (номінант, а не тиждень), тож він і відкриє випуск.

#finger_тижня

В Італії чувак пограбував переробний завод (що він там поцупив — невідомо), а коли тікав і перелізав через паркан з колючим дротом, той дріт відтяв йому палець (https://pekeltse.babel.ua/75921-v-italiji-policiya-shukaye-grabizhnika-za-vidbitkom-palcya-yakogo-vi.... Перелізати назад, шукати пальця і чіпляти його на клей ПВА було ніколи, тому грабіжник хутко вшився. З барахлом, але без пальця. Наступного дня разбойнік послав на територію заводу свого приятеля, щоб той пошукав палець, але його помітила охорона, а згодом в смітті коло паркану знайшли і палець теж. Тепер палець урочисто зберігається у морзі, з нього зняли відбитки, а поліція шукає довбойоба з клєшньой без пальця.

#ноу_хау_тижня

В Одеській області переполохані жителі прибігли до поліціянтів і сказали, що на стовпах висять гранати (не ті шо їсти, а ті шо бабах). Коли поліцейські пішли подивитись, то дуже сильно охуїли, бо на електроопорах таки дійсно висіли гранати (ті шо бабах). Згодом виявилось, що мешканець Білгород-Дністровського почепив на електроопорах відеокамери, щоб його садибу не пограбували.

Але дядько виявився настільки бдітєльним і прохаваним, що під камерами (щоб їх теж не покрали після того, як покрадуть все з хати і з двору) примотав муляжі бойових гранат (https://bykvu.com/ua/bukvy/v-odeskii-oblasti-na-stovpakh-rozvishuvaly-muliazhi-hranat-natspolitsiia/.... Цей чувак однозначно перевершив вуйка, який перед новим роком вимазав свої ялинки в дворі протиугонним коров’ячим лайном.

#невловимий_Джо_тижня

В Британії знайшли дідугана, який понад 70 років ганяв автівкою, не маючи прав взагалі (https://t.me/protsikave/1455). Виявили це (як найчастіше і трапляється) зовсім випадково, коли зупинили авто і попросили водійське посвідчення. І дуже оху… (дідько, я вже вживала сьогодні це слово)… дуже здивувалися, коли з’ясувалось, що в діда посвідчення не просто немає при собі, а його не існує взагалі. Прізрачний гонщік сів за кермо в 12 років, жодного разу не порушив правила дорожнього руху, не втрапив в жодне ДТП, не мав страховки.

#я_не_знаю_як_назвати_цю_дурепу_тижня

Американка захавала два з половиною літра майонезу за три хвилини (https://t.me/kovbas_ka/2688). Не тому, що хотіла їсти, а не мала що, а просто тому, що їбанута і хотіла слави. Мало не двинула коні наприкінці свого експірієнсу, але якимось чином вижила і потрапила до книги рекордів Гінеса. Звідти напевно одразу пішла какати, і взагалі я би не хотіла бути її гастроентерологом. Як власне і психотерапевтом.

#партизан_тижня

Ним став пан Трухін, вже колишній депутат від Слуги Народу (його хутко випиздили з лав кришталево чесних народних ‌о‌б‌р‌и‌г‌а‌н‌ц‌і‌в‌‌ обранців, аби не позорив монобільшість). Пана Трухіна елегантно злили руками патрульних поліцейських, які через пів року після резонансної ДТП раптом згадали, що в них є нагрудні камери, честь, совість, разноє.

Фраза Трухіна "а давайте я сейчас тихонечко в лес уйду и все" (https://zn.ua/ukr/POLITICS/u-merezhu-viklali-video-spilkuvannja-trukhina-z-politsijeju-vidrazu-pislj...) швидко стала вірусною і породила безліч мемів.

#декстер_тижня

Один дядько десь на Одещині так палко ненавидів свого начальника, що після того, як той помер, не міг повірити, що всьо кончілось.

І щоб пересвідчитись, розкопав могилу і навіть зірвав дошки в труні (https://t.me/regionality/3046). Подивився в лице смерті, залишив в труні свої рукавички на пам'ять і втік.

В суді чувак розкаявся і попросив пробачення у родичів покійного, а ті ж пробачили, бо слава дяді богу, що не загнав осикового кілка в серце покійника.

Тому власне я і сказала дітям, щоб мене спалили в пічці, а попіл розвіяли, бо інакше не встигатимуть закопувати розкопане. Буду випадати попелом на голови довбойобам, ібо нєхуй.

Вже хотіла прощатись, аж раптом прочитала, що Блумберг серед ночі впоросився матеріалом під гучним заголовком "Росія вдерлася в Україну" (https://nv.ua/ukr/world/countries/vtorgnennya-rosiji-v-ukrajinu-bloomberg-pomilkovo-opublikuvav-novi....

Матеріал провисів десь з пів години, встиг наробити шухеру на біржах, тому індекси України трохи крашнулись.

Не знаю, як їх після цього назвати, в голову лізуть суцільні матюки, а мені якісь світлі і духовні женщіни весь час тикають указкою в пенсне і дорікають, що я забагато лаюсь. Тож називайте самі, як собі схочете.

Ну і наостанок — #фото_тижня 

Так виглядала аерофотозйомка в епоху, коли ще не винайшли дронів. США, 1930-ті роки.

Гарних всім вихідних, бувайте здорові.