Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Отже, розморожуємо листкове тісто (без різниці - просто листкове або листково-дріжджове).
Нарізаємо його смужками приблизно 1 см шириною (довжина 20 см).
Накладаємо смужку на смужку хрест-навхрест, обмотуємо кільце ананасу цими смужками, придавлюючи їх пальцем в місці з'єднання.
Викласти печива на лист, застелений пергаментним папером, змастити яйцем, викласти в центр кожного по вишні / черешні.
Посипати цукром або цукровою пудрою.
Випікати до рум'яної скоринки 20-30 хвилин. Остудити на решітці (щоб тісто було хрустким).
Якщо викласти їх на серветку, тісто буде м'яким. Можна знову посипати цукровою пудрою.
З стандартної банки консервованих кілець ананаса виходить 10 шт. печива.
Тому самі вирішуйте, скільки вам потрібно печива для конкретного випадку.