Інгредієнти:
• 150 г цукрової пудри,
• 2 столові ложки молока.
Спосіб приготування:
Цукати залити склянкою води і залишити на кілька хвилин для розм'якшення.
Потім воду злити і дати цукатам трохи підсохнути, виклавши на рушник.
Масло з цукром розтерти до пишної маси.
Поступово по 1-му ввести яйця.
Всипати ванільний цукор і сіль.
Шкірку лимона натерти на тертці, а з м'якоті віджати сік.
Додати лимонний сік і цедру в яєчно-масляну масу.
Потім, постійно розмішуючи, всипати борошно і розпушувач.
Отримавши однорідну масу, тісто обережно з'єднати з цукатами і акуратно перемішати.
Форму для кексу змастити маслом і посипати борошно.
Випікати при температурі 180 градусів близько 40 хвилин.
Кекс перевірити на готовність, проткнув в декількох місцях сірником.
Готовий кекс викласти на блюдо з паперовою серветкою.
Покрити білою глазур'ю або посипати цукровою пудрою (за бажанням).