Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Тісто тонко розкачати і вирізати 2 кола, виделкою зробити проколи по всій поверхні пласта.
Випікати в духовці до готовності.
Не забудьте: тісто злегка зменшиться після випічки! З обрізків нарізати кружечки, половинки кружечків. Після випічки, зняті листи розрізаємо на 2 частини і знову в духовку хвилини на три, не більше, а потім виймаємо.
Це робиться для того, щоб при змазуванні кремом, листи не сідали і торт залишався хрустким і досить високим!
Після випічки, відокремлюємо наші дрібні кружечки один від одного, для того, щоб у нас вийшли тонкі пелюстки, потім переходимо до складання торта. В центр розміщуємо трохи дрібніші випечені кружечки тесту і поступово розміщуємо по колу пелюстки, надаючи їм форму троянди. З решти обрізків тіста робимо крихту і посипаємо боки нашого торта. Посипати цукровою пудрою.















!["Гурульов ЗАКОДИРУВАВСЯ. Захарова з Дімоном В ШОЦІ [Пародія]" - Юрий ВЕЛИКИЙ (ВИДЕО)](https://static.spektrnews.in.ua/img/2025/11/2151/215109_48xx_.jpg)



