Бабусині страви: "Салат Папай"

Бабусині страви: "Салат Папай"

Інгредієнти:

  • куряча грудка - 1/2 шт.
  • шпинат -1 пучок
  • помідори - 1 шт. (5-6 черрі)
  • Соус:
  • йогурт натуральний (сметана) - 2 ст
  • вершки 20% - 50 мл
  • часник - 1 зубчик
  • сир твердий тертий (Комте зрілий) - 1 ст.л.

  • Спосіб приготування:

    Курячу грудку відварити до готовності в підсоленій воді, відокремити від кісток, якщо вони є, порізати досить великими шматками.
    Листя шпинату вимити й обсушити.
    Помідор порізати на дольки, а якщо використовувати помідори черрі, то навпіл.
    Для заправки змішати йогурт і вершки, додати ложку тертого сиру (краще, якщо буде з гоструватим смаком, наприклад, привезений з Парижа зрілий Комте, він відрізняється від молодого більш насиченим смаком), видавлений через прес часник, збити виделкою.

    На тарілку викласти шпинат, в центр помістити змішані із заправкою шматки курки, а з краєчків розкласти помідори.

    Посолити і поперчити за смаком, можна посипати дрібно порізаною зеленню.