Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Накресліть на пергаменті 2 кола діаметром 22 см.
Збийте яєчні білки з сіллю в міцну піну, і поступово, порціями, продовжуючи збивати, додайте цукор.
Збивайте до міцної, блискучої маси.
Перекладіть в кондитерський мішок з простою або зірчастою насадкою, і починаючи від центру кожного кола видавіть безе у вигляді спіралі, посипайте мигдалевими пелюстками. (З цієї кількості виходить 2 коржа і багато різних безешек)
Підсушіть в духовці при 100гр 1,5-2 години, (духовка повинна бути відкрита на сірникову коробку)
Вийміть з духовки, дайте повністю охолонути і відокремте від пергаменту.
Листкове тісто розкачати, вирізати коло 24см (при випіканні воно зменшиться) і випікайте 15 хв.
Масло збийте в світлу і пишну масу.
Змішайте окріп зі згущеним молоком і тонкою цівкою, не вимикаючи міксера, влийте в масло, так само додайте лікер.
Окремо збийте охолоджені вершки і акуратно додайте їх в крем.
Приберіть крем на пів години в холод.
Збірка.
На 1 частину листкового коржа викласти частину крему, закрити безейним коржем, знову крем, листкове тісто, крем безейний корж, крем.
Прикрашайте за бажанням.
Приберіть в холод на пару годин.