Бабусині страви: "Оливки, фаршировані м'ясом"
1 лип. 2022 17:02:00

Інгредієнти:
На 165 г. (20 шт) великих оливок:Хліб 15 г.М'ясо 40 г.Яйце 1/3 шт.Масло вершкове 1 ч.л.Мускатний горіх 1/6 ч.л.Бульйон 300 мл.
Спосіб приготування:
Філе від курки порубати дрібно, додати подрібнений м'якуш булки,
1/2 ложки вершкового масла, мускатний горіх,
1 яйце, потовкти у ступці, посолити, нафарширувати оливки, зварити в бульйоні.
Варити 10 хвилин.
Рекомендую при подачі на стіл полити оливки бульйоном.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть, будь ласка, необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редактора. Дякуємо!