"Рашистів на дно - 20.11.2022" - Ростислав Павленко

"Рашистів на дно - 20.11.2022" - Ростислав Павленко

Президент Естонії Алар Каріс заявив, що Захід не повинна лякати поразка росії у війні, НАТО має якнайшвидше реалізувати нову оборонну позицію.

Представник Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі заявив, що США «не підштовхують» Україну до якихось переговорів з рф. А заступник прессекретаря Держдепартаменту Ведант Патель закликає країну-агресора росію закінчити війну та вивести свої окупаційні війська з України.

Зрештою, канцлер Німеччини Олаф Шольц звернувся до путіна з закликом припинити війну та вивести війська з України.

Без звільнення всієї України мир неможливий – бо росія обов’язково продовжить агресію, перевівши подих. Але навіть після розгрому росії необхідно убезпечитись від рецидивів. Україна має стати членом НАТО, а росія перебувати на дні, під санкціями і репараційними виплатами, аж поки не буде змінено її хижацьку сутність.

Відповідні сценарії мають готуватись уже сьогодні – щоб завтра реалізуватись.

1. Країни G7 (США, Канада, Великобританія, Франція, Німеччина, Італія та Японія) мають намір оголосити граничний рівень цін на російську нафту наступного тижня.  

Свій варіант граничного рівня ціни на нафту Вашингтон назве країнам Євросоюзу напередодні зустрічі послів ЄС, яка запланована на 23 листопада. Якщо вони схвалять пропозицію США за цінами, то офіційне оголошення піде того ж вечора.

Тим часом ЄС до 5 грудня підготується до впровадження граничної ціни на російську нафту.

2. «Аерофлот» через санкції втратив кожний четвертий літак.

3. Польща відмовила міністру закордонних справ рф лаврову та членам російської делегації у видачі віз до країни з метою участі у засіданні ОБСЄ.

4. На саміті G20 з лавровим відмовились зустрічатися усі делегації, окрім китайської. Але попередні переговори Китаю і США, а також застереження Пекіна щодо недопустимості застосування ядерної зброї чи погроз нею показують, що і ця зустріч для лаврова не була приємною.  

5. На росії виник дефіцит частот для мобільного інтернету через припинення постачання мережевого обладнання внаслідок санкцій.  

Це призведе до падіння швидкості з'єднання.

І далі ж буде...