Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Спочатку треба підготувати баклажани: ретельно вимити і нарізати на тонкі довгі смужки. З одного баклажана вийде 4 смужки.
Тепер їх треба посипати з обох боків зернистою сіллю та поставити, щоб пустили сік (15 хвилин буде досить).
Готуємо начинку: у сир додаємо спеції, майонез, дрібно нарізану зелень. За допомогою часникодавки вичавлюємо часник і все добре вимішуємо. Помідор миємо та нарізаємо на скибочки - по одній на кожну смужку.
Витираємо баклажанові смужки від солі та соку й швидко обсмажуємо на гарячій сковорідці до золотистого кольору.
Вони мають стати м'якими та гарно скручуватися.
Є така порада: підсмажені баклажани треба зберігати під кришкою, щоб вони не висохли й залишилися м'якими.
На один кінець підсмаженої смужки кладемо наначинку та помідор і обережно згортаємо в трубочку.