Бабусині страви: "Курячі котлети по-віденськи"
15 груд. 2022 17:03:00

Інгредієнти:
куряче філе - 2 шт.яйце - 1 шт.маойнез - 1 ст.л.крохмаль - 1 ст.л.сільперецьзеленьолія для смаження
Спосіб приготування:
1. Куряче філе нарізати невеликими шматками.
2. Змішати м'ясо, яйце, крохмаль, майонез, сіль, перець і зелень. Дати постояти 20 хв.
3. Смажити на олії з кожного боку по 4-5 хв. на середньому вогні.
4. Подавати негайно!
Якщо Ви помітили помилку, виділіть, будь ласка, необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редактора. Дякуємо!