Бабусині страви: "Булочки з родзинками"

Бабусині страви: "Булочки з родзинками"

Інгредієнти:

  • дріжджі: 50 г
  • маргарин: 50 г
  • цукор: 3 ст.л
  • кипячене молоко: 1 стак
  • яйця: 2 шт
  • борошно: 500 г
  • родзинки: 0,75 стак
  • горіхи: 0,5 стак
  • ванільний цукор в пачці: 1 шт

  • Спосіб приготування:

    1. Дріжджі розвести в 1 ст.л. цукру, 1ст.л. борошна та стакані теплохо молока та постаивти підходити.

    2. Яйця розтерти з рештою цукру. Дадати ванільний цукор та маргарин.

    3. Це влити в борошно.

    4. Влити дріжджі і замісити тісто. Поставити підходити.

    5. Розкачати в шар, товщиною в 5-7 мм, посипати цукром, родзинками і горіхами. Завернути як рулет і порізати на шматочки широною в пять см.

    6. Одну частину защипати і поставити цією частинкою донизу булочки на деко, змазане маслом. Залишити на деякий час, щоб піідйшли.

    7. Випікати про 180 градусах 25-30 хвилин. Готові булочки посипати цукровою пудрою.