Інгредієнти:
Сіль
Спосіб приготування:
Готуємо всі продукти. Цибулю очищаємо, а м'ясо гарненько миємо під проточною водою.
Необхідно приготувати фарш. Для цього телятину, свинину і цибулю ріжемо на шматки.
М'ясо і цибулю пропускаємо через м'ясорубку.
Батон необхідно замочити в молоці.
Тепер фінальний етап приготування фаршу: додаємо до нього яйце, батон, подрібнений часник, солимо і перчимо.
Далі потрібно зліпити котлети, вмочаючи фарш в борошні.
Котлети краще робити невеликі і красивої круглої форми.
Беремо каструлю і її дно змащуємо олією. Кладемо котлети в каструлю.
Мультиварку включаємо в режимі «Випічка» на 20 хвилин.
Через 10 хвилин котлети перевертаємо на інший бік і готуємо ще 10 хвилин.
Тепер вимикаємо мультиварку, вливаємо в неї воду, закриваємо кришкою і включаємо режим «Гасіння» на 1,5 години.
Через цей час котлети будуть ароматні, ніжні і соковиті. На підігріві їх можна тримати не більше двох годин, інакше стануть сухими. Приємного апетиту!