"Антимайдан в дії" - Богдан Буткевич

"Антимайдан в дії" - Богдан Буткевич

У нас сьогодні день судового п*здецю.

Казав я вам не радіти сильно арешту Князева? Не тому, що він добрий. А тому, що замість нього ОП проштовхне вже відверту падаль. Яка буде чітко виконувати всі накази згори. А не як Князев, який кочевряжився іноді.

Так ось.

Головою Верховного Суду обрано портновського вигодованця Станіслава Кравченка. Прекрасну людину, яка свого часу відпускала на волю вбивцю Гонгадзе - Пукача. Який після цього 6 років ховався від слідства. Про такі дрібниці, відомві з відкритих джерел, як десятки не правосудних рішень та незадеклароване майно на мільйони й говорити годі.

До речі, нагадаю, що ще один портновський дружок - Смірнов - продовжує бути заступником Єрмака в ОП. І курує він якраз суди.

А ще у Смірнова був дуже великий конфлікт з Князевим, якого нещодавно пов'язали на хабарі.

І ось тепер головою Верховного Суду став ще один вигодованець портнова. А курує його - ще один один любитель тупого собачого рота.

До речі, ще один дружок портнова Татаров курує в тому-таки ОП всі правоохоронні органи.

Скажіть мені, що все це випадковість. І я просто не люблю єрмака. І що єрмак не використовує портновську систему для встановлення тут автократії імені Зеленського.

Ну, про історію з ОАСКом я навіть нагадувати не буду. До речі, у судді Вовка все ок досі. У судді Львова Зеленський досі так і не забрав українське громадянство, хоча є доведений СБУ російський паспорт.

ЗИ: І трошки ще вишеньки на тортику. Вчора ввечері суддя Макарівського суду Тандир вбив солдата-нацгвардійця, коли п'яним в хлам заїхав підчас комендантської години на блокпост на Житомирській трасі. Одразу після цього почав кричати, що він не був за кермом, тягнути час, щоб не здавати аналіз на алкоголь в крові. І навіть пробував сховатися в кущах.

У солдата Вадима Бондаренка залишилось вдома троє дітей — двоє всиновлених та рідна дворічна донечка, батько воює під Бахмутом.

А, ну і ще суд вбивць Тлявова - ментів, що вбили хлопчика у Переяславі - виправдав.

Я не знаю, що сказати окрім того, що з такими судами у нас скоро потрібен буде суд Лінча.

Як і з владою, яка не гребує такими судами користуватися.