Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. У миску вилити рослинну олію, пиво, перемішати. Всипати борошно і замісити тісто.
2. Добре вимісити тісто.
3. Розкачати тісто джгутом і поділити на 8-9 частин.
4. Розкачати тонко корж.
5. Спекти коржі. Вони печуться так само, як і звичайні, для Наполеона.
6. Займемося приготуванням крему. У каструлю наллємо 750 грам води і поставимо на вогонь. Туди ж додамо 2 склянки цукру.
7. У миску покласти 3 столові ложки борошна з гіркою і 1 столову ложку картопляного крохмалю, все добре перемішати і по-немногу додавати, помішуючи, воду - 250 мл.
8. У киплячий сироп цівкою вилити «молочко» і заварити кисіль, додавши ванілін.
9. Коржі змастити добре кремом, посипаючи при цьому подрібненими горіхами.
10. Посипати зверху подрібненою крихтою і горіхами.