Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Для рисового відвару нам знадобиться півсклянки рису. Рис добре промити, до чистої води.
2. У киплячу воду (3 склянки) додати рис.
3. Варити до стану, коли рис добре розвариться, перетвориться на кашу.
4. Відвар злити. Робити це через друшляк, добре перетираючи рис ложкою. Відвар виходить як кисіль. (Рис залишається і не використовується, в відвар потрібна вся рідина з нього, тому його добре "вичавлюємо").
5. Відвару виходить рівно стакан, і залишаємо його остигати до кімнатної температури.
6. В цей час готуємо начинку: цибулю ріпчасту чистимо і кришимо.
7. Обсмажуємо на рослинній олії до золотистого кольору. Посолимо, можна поперчити - начинка готова.
8. Тісто довіряємо хлібопічці, але можна і вручну. Із зазначених продуктів замісити м'яке тісто (змішати дріжджі з борошном, додати цукор, рисовий відвар, рослинну олію (2 столові ложки) і сіль), поставити підходити в тепле місце до збільшення тесту в 2 рази.
9. Тісто розділити на 3 частини.
10. Одну частину тіста розкачати в пласт.
11. Змастити цибулевої начинкою. Так само вчинити і з двома іншими шматочками тіста. Начинка може бути будь-яка, навіть просто змастити маслом і посипати цукром - дуже смачно.
12. Потім ріжемо складені коржі на 16 частин. І з кожного сегмента скручуємо рогалик.
13. У роз'ємну форму (можна в будь-яку) кладемо наші рогалики.
14. Ставимо на розстоювання на 30 хвилин. Випікаємо до готовності при температурі 180 градусів.