Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1.Збити міксером сік, масло, цедру, цукор до повного розчинення цукру (хвилин 5-7).
2.Продовжуючи збивати, додати винний оцет.
3.Зменшивши швидкість, додати борошно з сіллю.
4.До соді додати 2 ст.л. води, добре перемішати.
5.Вилити в тісто.
6.Тісто відразу почне збільшуватися в розмірі.
7.Вилити тісто у форму, застелену пекарської папером, змащену маслом.
8.Ставимо випікати в попередньо розігріту духовку.
9.Випікаємо при 180 град. до готовності (це займе приблизно 30 хв.).
20.Акуратно вийняти з форми, зняти папір, дати охолонути.
21.Просочити сиропом.
22.На 100 мл соку - 75 г цукру. Проварити, помішуючи, 15 хв.
23.За бажанням розрізати по горизонталі, промазати джемом і у вас вийде чудовий торт! Джем може бути будь-яким на ваш смак. Якщо бажаєте – можете приготувати апельсиновий соус – розчинити цукор у невеликій кількості води та опустити туди шкірки від апельсину, варити до запустіння. Від такого соусу ще ніхто не відмовлявся!