Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Спочатку потрібно приготувати рибний бульйон, для цього кладемо рибу в каструлю з водою і доводимо до кипіння. Періодично знімаємо піну. Додаємо лавровий листок та перець.
2. Готовий бульйон проціджуємо. Відділяємо рибне м'ясо від кісток.
3. Знову ставимо бульйон на вогонь, доводимо до кипіння, додаємо порізану на кубики картоплю і зменшуємо вогонь.
4. Через 5 хвилин додаємо рибу та обсмажену з томатною пастою цибулю та моркву.
5. Коли картопля повність приготується додаємо подрібнені мариновані огірки, маслини та декілька часточок лимона, варимо ще 5 хвилин.
6. Даємо настоятися.