Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Спершу потрібно підготувати овочі. Цибулю очищаємо і ріжемо півкільцями. Моркву чистимо від шкірки, миємо й натираємо з допомогою великої терки. Болгарський перець треба помити і нарізати кубиками.
Курку миємо й обсушуємо. Потім її треба посолити і поперчити.
Курячі стегна покладіть в каструлю.
Далі туди ж відправляємо цибулю і болгарський перець.
Потім у каструлю кладемо моркву.
Заливаємо курку з овочами водою так, щоб вони були повністю покриті.
Якщо ви не дуже любите тушковані овочі, то обсмажте їх заздалегідь. Включаємо мультиварку в режимі «Суп» або «Гасіння». Програма розрахована на 1 годину.
Корисна курка готова. Викладіть її на тарілку і їжте гарячої.