Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Яловичу вирізку ретельно миємо під проточною водою й обсушуємо. Якщо потрібно видалити зайвий жир, жилки і плівку. Нарізаємо м'ясо середніми кубиками.
На дно мультиварки вливаємо 2 великі ложки соняшникової олії.
М'ясо кладемо в каструлю.
Включаємо режим «Випічка», закриваємо кришку мультиварки. Тривалість режиму повинна бути 20 хвилин.
М'ясо потрібно обсмажити 8 хвилин, потім додаємо борошно, перемішуємо і смажимо ще 5 хвилин.
Через цей час м'ясо перекладіть в іншу посудину. Режим мультиварки не вимикаємо. Вливаємо в каструлю 1 велику ложку соняшникової олії. Цибулю і моркву очищаємо. Цибулю нарізаємо дрібно, а моркву тремо на дрібній тертці. Кладемо овочі в каструлю і смажимо решту 7 хвилин. Кришка повинна бути закритою.
Тепер у каструлю додати обсмажене м'ясо.
Потім всипте перець, сіль, спеції за смаком, яловичий бульйон і томатну пасту.
Всі інгредієнти перемішайте і включіть режим «Гасіння» на 1,5 години.
Через це час гуляш буде готовий, а звуковий сигнал сповістить вас про це.