Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Курячі крильця помити гарненько, помістити в каструлю і залити холодною водою. Посолити, поставити на вогонь і варити майже до готовності, періодично знімаючи пінку.
2. Овочі почистити і ретельно помити. Капусту тоненько нарізати, а буряк і моркву натерти на крупній тертці. Картоплю нарізати кубиками і опустити в каструлю з крильцями.
3. Налити трошки олії на сковорідку та опустити туди буряк з морквою. Трішки просмажити. Долити водички з супу та тушкувати до готовності.
4. Додати до супу капусту.
5. Додати буряк та моркву.
6. Додати столову ложку оцету на 3-3,5 літри супу.
7. Додати домашню сметану, розведену з бульйоном (слідкуйте, щоб не утворились грудочки). Попробувати на сіль та кислоту. За потребою - досолити та додати оцету. Проварити ще 5 хвилин.
8. Перед подачею посипати свіжою петрушкою чи кропом.