Бабусині страви: "Курочка з яблуками"

Бабусині страви: "Курочка з яблуками"

Інгредієнти:

  • курка - 1 шт
  • яблука - 4 шт
  • майонез - 1 пачка
  • сіль
  • перець

  • Спосіб приготування:

    1. Курку (очищену від нутрощів) намастити майонезом, сіллю та перцем. Залишити у холодильнику на 1 день, щоб замаринувалась.

    2. Духовку розігріти до 180 градусів. Курку начинити четвертинками яблук (видалити серединку, скоринку не знімати, брати яблука жовті або зелені). Викласти курку на деко, закрите фольгою. З боків курочку прикрити фольгою, якщо почне надто сильно запікатись під час приготування.

    3. Запікати 1,5-2 години, якщо курка велика. У курочки буде хрустка скоринка, дуже ніжне м'ясо, а яблучка з серединки - будуть чудовим гарніром.