Бабусині страви: "Фаршировані шампіньйони"

Бабусині страви: "Фаршировані шампіньйони"

Інгредієнти:

  • шампіньйони: 24 шт
  • копчене куряче філе : 100 г
  • твердий сир: 100 г
  • вершкове масло: 2 ст. ложки
  • маргарин: 1 ст. ложка
  • зелень петрушки: 20 г
  • соус чилі: 1 ч. ложка
  • сіль, чорний мелений перець: за смаком

  • Спосіб приготування:

    Гриби помити та відділити шапочки від ніжок. Ніжки дрібно порізати.

    Копчене куряче філе дрібно порізати та змішати з подрібненими грибами.

    Зелень петрушки помити та подрібнити, додати до курки з грибами. Додати соус чилі та масло, посолити, поперчити та ретельно перемішати.
    Твердий сир потерти на великій тертці. Додати половину сиру до начинки.

    Наповнити грибні шапочки начинкою та викласти на змащене маргарином деко. Присипати зверху рештою сиру та запікати в розігрітій до температури 220º С духовці до утворення золотистої скоринки.

    * Гриби повинні бути достатньо великі і тверді. Надто великі старі гриби можуть кришитися, а маленькі шапочки складно наповнювати фаршем.