Інгредієнти:
болгарський перець (червоний) - 1 шт.,
зелена цибуля, лимонний сік, сіль, чорний мелений перець - за смаком,
майонез - для заправки.
Спосіб приготування:
У посуд всипте борошно, додайте яйце, масло і молоко. Все ретельно перемішайте до однорідної маси.
Добре прогрійте сковороду. На паперову серветку нанесіть трохи олії і змастіть нею сковороду. Тонким шаром налийте на сковороду тісто і обсмажте млинець з двох сторін. Змастіть його вершковим маслом і викладіть на тарілку. Таким чином, смажте інші млинці.
Один млинець скрутіть трубочкою і поріжте невеликими кільцями для прикраси салату. Решта млинці поріжте тонкою соломкою.
Куряче філе відваріть, охолодіть і також поріжте тонкою соломкою.
Червону цибулю поріжте тонкими півкільцями і збризніть лимонним соком.
Помідор і червоний перець поріжте тонкими невеликими скибочками.
Все з’єднайте, заправте сіллю, перцем і майонезом. Викладіть у велику тарілку, посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею. Прикрасьте млинцевими кільцями.