Маміни секрети "Кус-кус з овочами"

Маміни секрети "Кус-кус з овочами"

Інгредієнти:

  • гарський перець - 1 шт
  • цибуля - 1 шт
  • морква - 1 шт
  • кабачок - 1 шт
  • часник - 2 зубчики
  • кус-кус - 200 г
  • бульйон - 400 мл
  • рослинна олія - 4 ст. ложки
  • сіль - за смаком
  • зелень петрушки - для прикраси

  • Спосіб приготування:

    Дрібно поріжте цибулю і моркву.

    У сотейнику розігрійте олію, покладіть цибулю і моркву і смажте, помішуючи, на середньому вогні, близько 5-6 хвилин.

    Дрібно наріжте перець і кабачок. Додайте в сковороду до цибулі і моркви, смажте, помішуючи, до готовності всіх овочів (близько 5-7 хвилин).

    Додайте в сотейник подрібнений часник і смажте 30 секунд. Влийте бульйон або воду, додайте сіль за смаком і доведіть до кипіння.

    Додайте кус-кус. Перемішайте, зніміть сотейник з вогню, накрийте кришкою.

    Коли кус-кус розпариться, розпушіть його виделкою, прикрасьте зеленню петрушки і подавайте до столу.