Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Дрібно поріжте цибулю і моркву.
У сотейнику розігрійте олію, покладіть цибулю і моркву і смажте, помішуючи, на середньому вогні, близько 5-6 хвилин.
Дрібно наріжте перець і кабачок. Додайте в сковороду до цибулі і моркви, смажте, помішуючи, до готовності всіх овочів (близько 5-7 хвилин).
Додайте в сотейник подрібнений часник і смажте 30 секунд. Влийте бульйон або воду, додайте сіль за смаком і доведіть до кипіння.
Додайте кус-кус. Перемішайте, зніміть сотейник з вогню, накрийте кришкою.
Коли кус-кус розпариться, розпушіть його виделкою, прикрасьте зеленню петрушки і подавайте до столу.