Бабусині страви: "Оладки з ковбасою та капустою"

Бабусині страви: "Оладки з ковбасою та капустою"

Інгредієнти:

  • капуста: 200 г.
  • цибуля: 1 шт.
  • ковбаса копчена: 150 г.
  • кефір: 500 мл.
  • сода: 0,5 ч. ложки
  • цукор: 1 ст. ложка
  • борошно: 300 г.
  • сіль, перець: за смаком

  • Спосіб приготування:

    Капусту порізати, відварити в киплячій воді 5 хвилин. Охолодити, дрібно нарізати. Цибулю і ковбасу також нарізати. Обсмажити, посолити, поперчити.

    В кефір додати соду, сіль, борошно, замісити тісто. На розігріту сковорідку викласти ложку тіста, зверху начинку і знову ложку тіста. Смажити на повільному вогні до готовності, перегортаючи.