Маміни секрети "Перлова каша з помідорами та м’ятою"

Маміни секрети "Перлова каша з помідорами та м’ятою"

Інгредієнти:

  • перлова крупа: 1 стакан
  • свіжа або сушена м’ята: жменя
  • помідори: 3 шт.
  • оливкова олія та сіль: за смаком

  • Спосіб приготування:

    1. Відварити крупу, але не розварювати. Краще якщо в каструльці залишиться трохи рідини, але зернятка будуть розсипчастими. Під час варки кашу посолити.

    2. У сковороді розігріти оливкову олію, додати помідори, порізані великими шматочками та м’яту. Якщо м’ята сушена – додати її з самого початку смаження. Свіжу м’яту крупно нарізати, розім’яти в ступці і додати до помідорів вкінці. Посолити.

    3. Коли помідори будуть готові і ви відчуєте насичений запах м’яти, викладіть в сковорідку перловку, перемішайте, протушкуйте протягом 3-5 хвилин.

    4. Подавайте кашу, прикрасивши листочками м’яти.