Маміни секрети "Овочевий суп з селерою в мультиварці"

Маміни секрети "Овочевий суп з селерою в мультиварці"

Інгредієнти:

  • стебла селери - 350 г
  • цибуля - 350 г
  • морква - 350 г
  • болгарський перець - 350 г
  • помідори - 350 г
  • капуста - 150 г
  • часник, імбир, зелень - за смаком
  • сіль, мелений чорний перець, шафран, каррі, куркума - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Овочі помийте, почистіть, наріжте дрібними кубиками.

    Складіть нарізані овочі в каструлю мультиварки, додайте спеції, перемішайте, залийте водою до позначки 1,8 л. Готуйте в режимі тушкування 1 годину, потім залиште в режимі підігрів на 30 хвилин.

    Перед подачею додайте в суп сіль, подрібнений часник, імбир і свіжу зелень.