Маміни секрети "Штрудель з сирною начинкою"

Маміни секрети "Штрудель з сирною начинкою"

Інгредієнти:

  • листкове тісто - 275-300 г
  • домашній сир - 250 г
  • цукор - 120 г
  • манна крупа - 2 ст. ложки
  • ванільний пудинг (порошок) - 18 г
  • молоко - 250 мл
  • яйця - 2 шт
  • родзинки (або журавлина) - жменя
  • Яблука: 100 г.

  • Спосіб приготування:

    У каструльці змішайте молоко, цукор, манку, пудинг і поставте на вогонь. Закип’ятіть, помішуючи. Зніміть з вогню і трохи остудіть.

    Сир змішайте з одним яйцем і додайте до остиглої пудингової маси.

    На розкатане листкове тісто викладіть начинку, розрівняйте. Скрутіть в рулет. Викладіть на деко з папером для випічки. Змастіть збитим яйцем.

    Випікайте при 180-200 °С 25-30 хвилин.

    Журавлину або родзинки можна заздалегідь замочити в ромі або коньяку.