Бабусині страви: "Брюссельська капуста з рисом"

Бабусині страви: "Брюссельська капуста з рисом"

Інгредієнти:

  • рис: 1 склянка
  • брюссельська капуста: 200 г
  • морква: 1 шт.
  • перець солодкий: 1 шт.
  • кукурудза: 1 банка
  • часник: 1 головка
  • сіль, перець, спеції : за смаком

  • Спосіб приготування:

    Рис промити, зварити. Капусту відварити протягом 5 хвилин.

    Моркву нарізати кубиками, тушкувати на сковороді в олії 5 хв. Часник розібрати на зубці, додати до моркви.

    Перець порізати кубиками, покласти тушкуватися до моркви, готувати ще 5 хв. Покласти в сковорідку капусту, розрізану навпіл, та кукурудзу.

    Послотити, поперчити, додати спеції. Тушкувати 5-7 хв., доки рідина не випарується.

    Готові овочі перемішати зі звареним рисом.