Бабусині страви: "Картопля по-селянськи на сковороді"

Бабусині страви: "Картопля по-селянськи на сковороді"

Інгредієнти:

  • молода картопля - 4-5 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • часник - 1 зубець,
  • олія для смаження - 6-8 ст. ложок,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Картоплю помийте, обсушіть і розріжте кожну приблизно на 8 часточок.

    Цибулю і часник очистіть, наріжте і обсмажте на олії. Обсмажені цибулю і часник вийміть з олії, вони нам потрібні були тільки для аромату.

    Картоплю обсмажте в цибулево-часниковій олії на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки. Посоліть і поперчіть за смаком.