Бабусині страви: "Сирний пудинг в мультиварці"

Бабусині страви: "Сирний пудинг в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 500 грам м'якого сиру
  • 5 яєць
  • 100 грам сметани
  • 2 столові ложки крохмалю
  • 1,5 мультістакана цукру
  • 1 пакетик ваніліну
  • 200 мілілітрів 33% вершків
  • 2 столові ложки цукрової пудри
  • 1 стиглий банан
  • Шоколад (для посипання)
  • Ванілін на кінчику ножа

  • Спосіб приготування:

    Крок перший. Відокремлюємо жовтки від білків у яйцях. Потім відправляємо білки в холодильник, а жовтки кладемо в миску до сиру. Додаємо до них ванілін, сметану і крохмаль. Збиваємо масу міксером до кремового стану.

    Крок другий. Збиваємо в пишну піну білки, вводимо в них поступово цукор. Потім втручаємося їх акуратно в сирну масу. Перемішуємо все ложкою, без швидких рухів.

    Крок третій. Змащуємо чашу мультиварки вершковим маслом, перекладаємо в неї сирну масу. Відразу вивалювати не можна, тому перекладаємо столовою ложкою. Готуємо сирний пудинг 65 хвилин в мультиварці в режимі * випічка *.

    Крок четвертий. Відкривати кришку під час випічки не можна, інакше пудинг осяде. Після сигналу залишаємо пудинг 60 хвилин остигати в мультиварці. Потім виймаємо його з чаші за допомогою піддону для * варіння на пару *, кладемо його на блюдо.

    Крок п'ятий. Готуємо смачний крем для пудингу. Для цього подрібнюємо очищений банан в пюре за допомогою блендера. Збиваємо міксером вершки, додаємо до них бананове пюре, ванілін і цукрову пудру. Перемішуємо все гарненько.

    Крок шостий. Заливаємо сирний пудинг банановим кремом. Натираємо на дрібній тертці шоколад, прикрашаємо їм пудинг і подаємо до столу. Приємного чаювання!