Бабусині страви: "Відбивна з шампіньйонами і сиром"

Бабусині страви: "Відбивна з шампіньйонами і сиром"

Інгредієнти:

  • свинина - 6 шматків,
  • шампіньйони - 6 шт.,
  • голландський сир - 200 г,
  • помідори - 3 шт.,
  • майонез - 200 г,
  • олія - для форми,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • зелень петрушки - для оздоблення.

  • Спосіб приготування:

    Свинину поріжте порційними шматками, відбийте молотком, посоліть, поперчіть і обсмажте з обох боків до напівготовності.

    Печериці поріжте тонкими пластинками, трохи обсмажте.

    Помідори поріжте кубиками. Сир натріть на крупній тертці.

    Форму для випікання змастіть рослинною олією, викладіть м’ясо, зверху – гриби. Посипте сіллю, перцем. Полийте зверху тонкою цівкою майонезу і посипте сиром.

    Поставте страву в розігріту до 220 °C духовку приблизно на 20 хвилин. Щоб сир не пересушити, можна зверху поставити чисте деко.

    При подачі посипте страву кубиками помідора і прикрасьте зеленню петрушки.