Маміни секрети "Фарширований буряк"

Маміни секрети "Фарширований буряк"

Інгредієнти:

  • буряк (запечений або відварений) - 3-4 шт.,
  • куряча грудка - 200 г,
  • шампіньйони - 300 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • вершки - 100 мл,
  • сир - 50-80 г,
  • сіль, чорний мелений перець, зелень кропу - за смаком,
  • олія - для смаження.

  • Спосіб приготування:

    Курячу грудку поріжте маленькими шматочками і обсмажте в невеликій кількості олії до хрусткої скоринки.

    Гриби почистіть, поріжте і обсмажте з подрібненою цибулею. З’єднайте з м’ясом, додайте вершки, посоліть, поперчіть. Тушкуйте 5-7 хвилин до загустіння вершків. Додайте порізаний кріп.

    У буряку ложкою виріжте серцевину. У заглиблення викладіть начинку. Посипте тертим сиром.

    Запікайте в розігрітій до 180 °С духовці 15 хвилин.

    Готову страву подавайте з паштетом з цукіні.