Бабусині страви: "Запечені баклажани з анчоусами та моцарелою"

Бабусині страви: "Запечені баклажани з анчоусами та моцарелою"

Інгредієнти:

  • баклажани: 3 шт.
  • моцарела: 200 г.
  • анчоуси консервовані: 1 банка
  • кедрові горіхи: жменя
  • сіль, перець, спеції: за смаком

  • Спосіб приготування:

    1.Баклажани помити та розрізати навпіл, щоб утворилися човники. Змастити олією та поставити запікатися у духовку на 20 хвилин. Також можна посмажити баклажани на грилі до м’якості. Посолити, поперчити, додати спеції за смаком.

    2. Анчоуси покласти на баклажанові човники, посипати порізаною зеленню. Моцарелу нарізати на шматки, покласти на баклажани. Посипати зверху кедровими горішками.

    3. Поставити баклажани на 20 хв. в розігріту до 180 °С духовку.