Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. У порційні керамічні горщики покладіть по шматочку масла. Бринзу наріжте шматками, покладіть в горщики.
2. Гриби обсмажте на рослинній олії до готовності. Покладіть на бринзу.
3. Перець запечіть в духовці 10-15 хвилин (або в мікрохвильовій печі), щоб він став м’якшим. Поріжте кубиками, покладіть на бринзу з грибами.
4. Помідори поріжте, покладіть на перець. Посоліть, поперчіть, додайте спеції за смаком. Викладіть ще один шар бринзи, грибів, помідорів та перцю.
5. Духовку розігрійте до 210 ° С, поставте горщики так, щоб вони не торкалися одне одного. Запікайте 20 хв.
6. Готову страву посипати зеленню і подавайте гарячою.