Бабусині страви: "Бринза запечена з овочами"

Бабусині страви: "Бринза запечена з овочами"

Інгредієнти:

  • бринза: 350 г.
  • помідори: 2-3 шт.
  • солодкий перець: 1 шт.
  • масло вершкове: 20 г
  • шампіньйони: 100 г
  • сіль, перець, приправи, зелень: за смаком

  • Спосіб приготування:

    1. У порційні керамічні горщики покладіть по шматочку масла. Бринзу наріжте шматками, покладіть в горщики.

    2. Гриби обсмажте на рослинній олії до готовності. Покладіть на бринзу.

    3. Перець запечіть в духовці 10-15 хвилин (або в мікрохвильовій печі), щоб він став м’якшим. Поріжте кубиками, покладіть на бринзу з грибами.

    4. Помідори поріжте, покладіть на перець. Посоліть, поперчіть, додайте спеції за смаком. Викладіть ще один шар бринзи, грибів, помідорів та перцю.

    5. Духовку розігрійте до 210 ° С, поставте горщики так, щоб вони не торкалися одне одного. Запікайте 20 хв.

    6. Готову страву посипати зеленню і подавайте гарячою.