Маміни секрети "Мішечки з млинців з грибами"

Маміни секрети "Мішечки з млинців з грибами"

Інгредієнти:

  • кефір: 0,5 л
  • яйце: 1 шт.
  • сіль за смаком
  • сода: 1/4 ч. ложки
  • борошно: 1 склянка
  • зелена цибуля або сир «косичка» - щоб зав’язати мішечки
  • Для начинки:
  • шампіньйони: 400 г
  • цибуля: 1 шт.
  • сіль, чорний мелений перець за смаком

  • Спосіб приготування:

    Борошно просіяти, насипати в нього сіль та соду, залити кефір, розмішати. Яйце збити, додати в тісто. Все перемішати до однорідності. Тісто має бути рідким. На розігрітій сковорідці, змащеній олією, спекти млинці.

    Зробити начинку. Цибулю почистити, порізати дрібними кубиками, обсмажити в сковорідці. Гриби помити, почистити, порізати, покласти на сковорідку, посолити, поперчити та смажити до готовності з цибулею.

    1 столову ложку готової начинки покласти в центр млинця, згорнути його, щоб вийшов мішечок, зав’язати пір’ям зеленої цибулі або «волосинками» сиру «косичка».