Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Часник почистити, помити, пропустити через прес і змішати з імбиром. Порізати крабові палички шматочками товщиною приблизно 7 мм . Сир порізати кубиками середнього розміру.
Влити в каструльку молоко і підігріти його, не доводячи до кипіння. У сотейнику розтопити 1 ст. ложку вершкового масла, додати борошно, ретельно перемішати. Обсмажувати борошно кілька хвилин, слідкуючи, щоб воно не підгоріло, тоді зняти з вогню. Помішуючи масу, влити тепле молоко, додати імбир з часником і мелений коріандр.
Все перемішати і знову поставити на вогонь. Довести масу до кипіння і готувати на слабкому вогні до загустіння (маса повинна бути консистенції густої сметани).
У гарячий соус викласти кубики сиру і мішати до однорідної консистенції. Змішати крабові палички з соусом.
Змастити тарталетки всередині вершковим маслом і викласти на них начинку. Покласти тарталетки на деко, застелене папером для випічки, і випікати в розігрітій до температури 180˚С духовці протягом 15 хвилин.
Готові тарталетки охолодити і подавати до столу.