Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Свинину порізати довгими смужками, викласти у глибоку посудину. Посолити, поперчити, додати майонез, аджику, ретельно перемішати і залишити, щоб м’ясо замаринувалось, на 30 хвилин.
Картоплю почистити, порізати тонкою соломкою, викласти у каструлю, залити окропом, посолити, перемішати, залишити на 15 хвилин. Відцідити.
Зелень подрібнити. Смужки свинини посипати зеленню, викласти на кожну по 9-10 брусочків картоплі, загорнути свинину рулетиками, скріпити зубочистками.
Викласти підготовлені свинячі рулетики на змащене жиром деко і поставити у розігріту до температури 200° с духовку. Випікати 30-40 хвилин.
Готові рулетики викласти на тарілки і посипати подрібненою зеленою цибулею.