Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Замочити кусочок хліба в невеликій кількості води.
Куряче м’ясо промити, порізати кусочками. Пропустити м’ясо через м’ясорубку.
Цибулю почистити та подрібнити. Відтиснути воду з хліба та додати його разом з цибулею до курячого м’яса.
Оливки дрібно нарізати і також додати до курячого фаршу. Додати яйце, тмин, коріандр, посолити та поперчити за смаком. Ретельно перемішати фарш і сформувати невеликі кульки.
Наповнити велику каструлю водою до половини, викласти кульки фаршу в іншу каструлю, на сито або на друшляк та готувати на парі до готовності та дрібно нарізати, або подрібнити блендером. Коли готові кульки охолонуть, обкачати кожну в фісташках.
Нанизавши кульки на дерев’яні палички, зробити маленькі “шашлички”. Краї “шашличків” оздобити маслинами. Прикрасити страву зеленню петрушки.
* Щоб легше було сформувати з фаршу кульки, час від часу змочуйте руки холодною водою.