Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Філе кальмара помити, зняти шкірку й гострим ножем з однієї сторони зробити надрізи у вигляді решітки. Порізати філе кальмара шматочками довжиною 3-4 см.
Часник почистити, помити і порізати тонкими пластинками. Стебла селери помити і порізати невеликими шматочками. Солодкий перець помити і порізати кубиками.
Розігріти на сковороді олію і обсмажити часник до золотистого кольору. Додати філе кальмара, селеру, солодкий перець. Ретельно все перемішати і обсмажувати кілька хвилин, постійно помішуючи.
Додати в сковороду воду, соєвий соус і цукор, посолити і поперчити за смаком. Готувати на сильному вогні, помішуючи, ще протягом 3-4 хвилин.
Зняти сковороду з вогню, викласти салат на тарілки і дати трохи остигнути. Подавати теплим.