Інгредієнти:
1 ст. ложка томату,
2 столових ложки олії,
2 лаврових листа,
паприка,
коріандр,
чорний мелений перець,
сіль за смаком.
Спосіб приготування:
Копченості наріж соломкою, поклади у киплячий м'ясний бульйон і вари 15 хвилин. Картоплю і моркву поріж кубиками, додай у бульйон і вари 15 хвилин.
Солоні огірки також наріж соломкою. Налий в сковороду півсклянки бульйону, припусти в ньому солоні огірки приблизно 5 хвилин і додай в солянку.
Цибулю поріж чверть кільцями. На розігрітій олії обсмаж цибулю з перцем і сіллю до м'якості. Потім додай томатну пасту і обсмаж 2 хвилини, помішуючи.
Додай зажарку в солянку і вари 10-15 хвилин. Наприкінці варіння додай каперси, оливки, зелень, спеції і вари 7-10 хвилин. Вимкни вогонь і дай солянці настоятися 10-15 хвилин.
При подачі поклади в кожну тарілку часточку лимона і заправ солянку сметаною.



















