Інгредієнти:
10 г ванільного цукру
Спосіб приготування:
Кожен коржик для такого тістечка без випічки дуже швидко смажиться на сковорідці, буквально протягом двох хвилин, і ніякої метушні з листами, духовками і формами.
А в ніжний сирний крем можна за бажанням додати ягоди, сухофрукти, шоколад або какао - адже з сиром поєднуються багато продуктів. І твоє тістечко без випічки вийде справжнім кулінарним шедевром - гості ні за що не здогадаються, що ти не пекла його в духовці.
Для початку приготуй тісто.
З'єднай яйце, згущене молоко, борошно, сіль, погашену оцтом соду і заміси тісто.
Тісто має вийти м'яким і податливим.
Розділи все тісто на 10 частин (залежновід діаметрасковороди). Посип робочу поверхню борошном і розкачай тонкі коржі з кожної частини.
Коржі для тістечок приготуй на маленькій сковорідці. На розігрітій сковороді без масла обсмаж кожен коржик з обох боків буквально по 1-2 хвилини.
Підрівняй нерівні краї готових коржів, а з крихти можна зробити посипання для тістечок.
Приготуй крем для тістечок.
Сир протри через сито.
Вершкове масло наріж на шматочки. Додай до нього цукрову пудру, ванільний цукор і збий 3-5 хвилин, поки не вийде пишна маса.
Не припиняючи збивання, поступово введи в масляну масу сир і продовжуй збивати, поки не отримаєш рівномірну масу.
Готовий сирний крем виклади на коржик, накрий другим коржиком і зверху знову виклади крем.
Прикрасити тістечко без випічки можна крихтою, шоколадною стружкою і ягодами - свіжими або з варення. Залиш тістечка настоятися 1 годину в прохолодному місці.



















