Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Печінку помий і просуши на паперовому рушнику. Поріж печінку соломкою. Цибулю поріж півкільцями.
На розігріту сковороду налий олію і поклади цибулю. Обсмаж цибулю під кришкою на середньому вогні 5-7 хвилин до м'якого стану.
Виклади у цибулю курячу печінку і смаж на середньому вогні без кришки, періодично помішуючи, 5-7 хвилин. Наприкінці посоли, додай спеції і перемішай.
Виклади на блюдо і подавай смажену курячу печінку гарячою. В якості гарніру підійде картопля, рис, овочі і навіть простий хліб.











!["ДМИТРИЄВ представив НОВИЙ "мирний" план із 128 пунктів [Пародія]" - Юрий ВЕЛИКИЙ (ВИДЕО)](https://static.spektrnews.in.ua/img/2025/12/2164/216436_48xx_.jpg)







